![]() |
| Spre culmile iubirii |
|
Sora_Alina
Membru
![]()
|
OAU!!!! A fost super mi-a placut sa scri si urmatoarea parte ca daca nu ma supar . Mie mi-a placut. BRAVOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
||||||||||||
|
_________________ Sora_Alina
MOTTO:Visurile-mi sunt aripi si cu ele zbor spre cer." |
|||||||||||||
| Spre culmile iubirii |
|
Camy_star_kaleido
New member
![]()
|
Kaleido Star Leon si Sora cap 2
Cand Sora ajunse pe plaja se intalni cu cineva, pe care nici macar nu se astepta sa gaseasca acolo. Era Leon! Sora, in spatele lui: Leon san! Leon:Scuza-ma, nu te-am vazut! Ochii lui Leon o privira ca doua flacari ce nu vor putea fi stinse vreodata... Era tarziu, luna strallucea mai dominant ca niciodata, mii de stele se aflau pe cer. Valurile marii, se spargeau de stancile crestate, cu o putere nemaipomenita... Sora se indeparta de Leon... se indrepta catre ocean... Leon o privi cu ochi mari. Leon: Sora! Ce vrei sa faci? Sora: Doar ce voi face te ve readuce la realitate, si te va face sa vezi altfel moartea lui Sophie. Leon:Ce? Cum indraznesti sa spui asa ceva? Sora: Ha Ha Hi Hi!!! Si Leon fu cuprins de apa sarata a oceanului. Leon se ridica. Avea aceeasi fata ca atunci cand Sora nu accepta sa fie soțul ei pe scena. Leon: De ce ai facut asta? Sora: Leon! Leon: Ce cauti aici la ora asta? Sora: Inger si demon... Leon: Ce... ce vrei... sa zici? Sora: Acesta va fi urmatorul spectacol, inger si demon... un inger plin de viata de inocenta, puritate, si un demon care se indragosteste de acest inger... un demon plin de ura... la sfarsit acestia doi se indragostesc unul de altul.... si se termina cu... Leon: Cu imbratisarea din Lacul Lebedelor... Sora: Da... va cuprinde o parte din acrobatia ingerului, phoenixul de aur, si alte sarituri, suruburi.... Leon: Cine vor fi personajele principale? Sora: Noi... Leon: Sora! Sora: Leon... Leon: Inger si demon... Sora: da! Leon: Esti pregatita de acest spectacol? Sora: Da! Am mai facut o data acrobatia ingerului, si phoenixul de aur, iar suruburile sariturile, si, celelalte... Leon: Sora! Nu ma intelegi! Nu vei putea face acest spectacol Leon pleca. Leon incet: nu va putea, pentru ca....nu va putea... Sora: Leon san... stati asteptatima... Dar nu o astepta... Sora se duse in camera ei si il intreba pe Fool ce vroia sa zica Leon san. Fool: Asta trebuie sa descoperi singura, sau pentru tine, Kaleido Starul care esti acum va deveni doar o amintire. Sora:Doar o amintire? ce vrei sa zici Fool? spuse Sora f. speriata. Fool: Sagetatorul se afla in intuneric, iar scorpionul o va asigură la lumina.... insa scorpionul ar ptea sa te faca sa cazi in intuneric dupa ce te va scoate... Sora: Leon san! Kaleido Star- Leon si Sora cap 3 A doua zi dimineata, Sora se trezi la fel de speriata spusele lui Fool. Se grabi sa mearga in sala de antrenament, era in intarziere si astfel o lua la fuga. Dar dadu peste Leon-san, si cazu jos. Leon se grabi sa o ajute, si o ridica, iar fata se inrosi ca de exemplu un rac. Leon se uita in ochii ei caprui, dar Sora o lua din nou la goana catre sala de antrenamente. Mia se afla deja acolo. Mia:Sora ai intarziat! Sora: Gomene, scuze! Mia: Stii unde este Leon? Sora: Am dat peste el pe sala... dar eu am plecat, si el... nu stiu unde s-a dus. Leon: Ma cautati? Aici sunt! Nu credeam ca are cineva nevoie de mine! spuse el cu racela in glas. Sora: De ce spuneti asta Leon-san? Leon: Macar voi putea sa joc in spectacolul Inger si Demon. Sunt un demon perfect... tie frica de mine, nu-i asa Sora? si se uita cu atata cruzime ca fata se albi. Sora: De ce spuneti asta Leon-san? Leon: De fiecare data cand ma vezi... FUGI! De parca chiar as fi un demon. Sora: Leon-san Se apucara de antrenamente. Sora nu mai executa Acrobatia Ingerului ca inainte... spusele lui Leon.. ii rasunau prin minte. Leon observa acestea, deoarece sora nu se mai ridica sus si parea abatuta... Leon Sari pe trapezul ei, Si cand sora cobora, o starnse tare in brate, si aceasta cazu de pe trapez. Leon o prinse, si aceasta tasni in sus, cum ar fi un inger, si Leon o privea cu atata admiratie! Deodata ii vazu chipul lui Sophie, ii vazu gingasia, ei, isi aminti de ea, de cum facea acrobatia, Sora cobori, si leon o prinse de mana si executara toata acrobatia perfect. Nu observa insa ca May ii urmarea, vazu toate acestea. May: ma scuzati. ati terminat? Leon o privi cu asprime. Sora: Da May, te poti antrena. Cine este masculul tau? May: Rosseta. Dar Sora, ai grija ca daca nu esti atenta til voi fura pe Leon ca partener, si eu voi fi atactia serii. Sora:CE???? Leon: Vei ajunge partenera mea doar daca voi permite! May:ce...? Leon pleca. Sora: Nu-ti fa griji May! Cine va fi mai buna dintre noi doua va fi partenera lui Leon San. May: Dar eu am glumit, Sora.... daca voi deveni ca tine vreau da devin prin acrobatiile inventate de mine... doar de mine. Si o privi cu mandrie pe Sora. Sora: Te asigur asa va fi!!! spuse Sora zambindui lui May. May: Sora.... Sora: Pa May! May: pa Sora! Sora iesi din sala de antrenamente, cand iesi il vazu pe Leon. Leon: Ma bucur ca esti asa sigura pe tine. O stranse in brate si o saruta. Sora: Leon-san Leon: spunemi doar Leon. Ne vedem diseara pe plaja. Sora :dar Leon, cum ramane cu sarutul? Leon pleca. Isi spuse in gand: Oare o iubesc?. Iar Sora tot asa: Oare il iubesc? Si se indreptara amandoi catre camerele lor. |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
Sora_Alina
Membru
![]()
|
OAU!!! Ce tare daca este si capitolul 4 sa-l pu-i ca daca nu ma supar rau . BRAVO!!!!!!!!!
![]() |
||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Camy_star_kaleido
New member
![]()
|
Kaleido Star Leon si Sora
cap 4. Sora ajunse in camera ei turmentata de sarutul pe care i la dat Leon. Sora: Ce se intampla cu mine? Dar cu Leon? Fool: Te-ai indragostit de el. Nu este asa? Sora: Te-ai prostit Fool? Stiu ca aveai mintea putin dereglata dar nici chiar asa! Fool: Poti sa-i spui lui Fool tot! Sora: Sunt doar emotionata de spectacolul ce va urma... nici acum nu inteleg ce a spus Leon pe plaja... de ce nu as putea sa apar pe scena? a spus ca nu este vorba de tehnica, ci de altceva, nu inteleg. eu iubesc cumplit de mult scena. Fool: Nu are lagatura cu scena, ci cu el... upsi... mi-a scapat Sora:Spune tot Fool! Ce stii? il stranse sora, ca sa vorbeasca. Fool: Este tarziu.. cica te astepta Leon pe plaja sa iti spuna nu stiu ce.... Sora, trantindul pe Fool de perete: Ai dreptate... am plecaaaat! Fool: Nu esti pe drumul cel bun Sora! Sora pleca grabita spre plaja, Leon era deja acolo. Nu era inca noapte. stelele se puteau zari, la fel si luna. Sora: Am venit Leon san.. adica Leon! Ce vroiati sa imi spuneti? Leon se intoarse catre Sora cu un buchet de flori. Sora: Leon! Leon: de mult timp am sa iti spun ceva. Dintr-o data aparu Ken strigand: Ken: Soraaa! Ma scuzati daca va intrerup, te suna din Japonia, e urgent! Leon: Nu mai are importanta daca neai intrerupt, Sora dute si raspunde! Sora: Dar.. Leon: Primeste florile astea de la mine! spuse Leon, si pleca in graba. Sora: dar, Leon, cu ce ocazie aceste flori? Leon; Ial ca pe un cadou amical! Sora: Bine! harigato pentru flori! Ken: Sora vino cu mine! Se dusera in campus. Sora, la telefon: Da! Mama: Sora! este grav, tatal tau este in spital a avut un accident de masina. E in coma! Sora scapa telefonul din mana si lesina. Leon observase toate acestea, alerga si o prinse la timp pentru a nu se lovi. O duse la spital. Doctorii anuntara ca totul este bine si ca a suferit doar un soc. Leon intra in salon: Sora! Sora:da Leon! Leon: Ce sa intamplat de ai lesinat? Sora: Tatal meu.... e.... in coma la spital...a...suferit..un...accident de masina. Sora incepu sa planga si se stranse la pieptul lui Leon. Leon era uimit deatitudinea Sorei, dar o stranse si el la randul lui in brate.Chiar atunci intra Ken. Avea o ceasca de cafea in mana , pe care o scapa jos, cand ii vazu pe cei doi impreuna. Ken: Sora! Sora: ma scuzi Ken. vrei sa imi spui ceva? Ken iesi in fuga din salon. Avea inima franta. O iubea pe Sora de cand o cunoscuse, nu putea permite sa io ia altul, mai ales Leon. Sora: Leon! Ce se intampla cu Ken? Leon: Chiar nu iti dai seama? Ken te iubeste, la fel ca si min.. Dar nu apuca sa termine, ca intrara Mia, Cu Anna, in salon. Leon fu nevoit sa iasa. Mia: Vesti bune Sora! poti sa te ridici! vei pleca din spital! te vei intoarce la Kaleido! Nu a fost ceva grav! Anna:Sa revenim la spectacol. am auzit de la May ca tu si cu Leon ati reusit Acrobatia ingerului perfect! Se observa pasiunea in miscarile voastre! Sora: pasiunea? ce vrei sa spui anna? Anna: ce... chiar nu stii? Sora:Ce sa stiu? Anna: Ca.. Dar nu termina de vorbit ca mia o ghionti sa taca din gura. Sora: Nu cred ca voi fi in situație sa fac acrobatiile! Mia: De ce, Sora? Sora: Tatal meu este in coma la spital, in urma unui accident de masina. Mia: Sora! tatal tau a iesit din coma, a fost ceva de moment, momentat se recupereaza la spital! a sunat mama ta! nu iam spus ca esti in spital ca sa nu se ingrijoreze! Sora: Multumesc mult, Sora, Anna! Acum ma voi intoarce la kaleido stage. am stat o seară intrega in spital! sunt bine! Ajunse la Kaleido, intra in sala de antrenament si spuse: Da il iubesc pe Leon!Insa sentimentele nu sunt reciproce... La usa insa se afla.. Kaleido Star Leon si Sora cap 5 Ajunse la Kaleido, intra in sala de antrenament si spuse: Da il iubesc pe Leon!Insa sentimentele nu sunt reciproce... La usa insa se afla Leon...auzise toate spusele Sorei... Se apropie incet si o lua pe Sora in brate, o strase la piept si ii spuse: Leon: Asa deci! Ma iubesti! Si cat mai aveai de gand sa tii secret acest sentiment? Sora: eu... nu e asa...eu nu...nu va iubesc..adica va iubesc, pardon, te iubesc, dar nu cum crezi tu... si chiar daca ar fi asa....tu tii la mine ca la o sora nu ca la o... Leon: Ca la o iubita vrei sa spui? Sora inrosindu se de rusine: exact...si nici nu au importanta sentimentele mele....sa consideram ca tin la dumneav..., adica la tine ca la fratele pe care niciodata nu lam avut... Leon: Vom vedea daca tii la mine ca la un frate sau ca la un iubit! Sora: dar leon! Leon o stranse si mai tare la pieptul lui, ii ridica fruntea si o saruta gingas pe buze. Sora nu mai putea simti ca tot cerul se prabuseste pe ea...dar se simtea bine totusi la bratele puternicului tanar de 21 de ani. Dar ea avea doar 16 ani, urma sa implineasca in curand 17... se putea stabili o relatie intre ei doi? Totusi dorea ca acel sarut sa nu se mai termine niciodata..descoperise o latura a lui Leon pe care doar ea de la Kaleido Starge o cunostea... parea dur...moartea lui sophie ii sfarama sufletul, dar in acelasi timp ii indeplinise dorinta, o gasi pe Sora, facusera impreuna acrobatia ingerului, o facu un adevarat star, un adevarat Kaleido Star. Sora se trase usor din bratele lui Leon. Sora: Leon... (nu reusi sa se uite in ochii lui) Leon: Sora! Eu te iubesc...de cand te antrenai pentru Acrobatia Ingerului, sau nutrit aceste sentimente! Sora: si eu Leon! Te iubesc...dar nu vom putea fi nicio data impreuna.. Leon: Ai inteles deci ce iti spuneam eu atunci pe plaja! ca nu vei putea face acest spectacol! Ar trebui sa fie real...tu sa te indragostesi de mine... iar eu sa te iubesc din totdeauna...sa iti iubesc sufletul de inger, si tu sa ma ajuti sa devin un demon...dar nu demonul ce eram inainte ci demonul de care sa se indragosteasca sufletul tau de inger.... iar la sfarsit vine faza cand ramanem impreuna si nimeni si nimic nu ne va desparti! Dar nu va fi asa! Noi nu vom putea fi niciodata impreuna... Sora: Asa este... scena nu ne permite...dar eu te iubesc...te iubesc cum iubesc scena...nu pot renunta nici la scena si nici la tine...inteleg ce spunea Fool...ca nu sunt pe drumul cel bun... a fost o greseala cand ma indragostit de tine...dar chiar si asa ne potrivim....tu un demon...si eu un inger...2 personalitati diferite... Leon: Sora! Sora: Nu putem dărui lumii ceva fals. Am mai zis-o odata! si o repet! Leon: Ce vrei sa zici Sora? Sora: Vom lupta in acelasi timp si pentru dragostea noastra si pentru scena@ Leon Asa va fi! Iti promit Sora! Sora: Asa este leon! Fool: Ma vezi Leon? Leon:Ce este chestia asta? Fool: Eu sunt spiritul scenei! cei care ma vad, si nu sunt multi sunt meniti sa devina staruri adevarate! Iam gasit pe cei care au facut legendara manevra! si pe cea care a devenit un adevarat star(Sora) acum urmeaza sa ii descopar pe cei care pot face o manevra la care nimeni nu a resit sa o faca...si cei ce au incercat...au murit! Sora: Cum se cheama aceasta manevra, Fool? ochii sorei straluceau de fericire! Leon observa acestea! Fool: "manevra unui star adevarat" Sora: manevra unui star adevarat! vreau sa incerc Leon: Si eu! Sora: Dar cum ramane cu spectacolul? Nu ar fi corect sa il amanam pentru ceilalti! Leon: Intradevar! Il vom da! Sora: Tu acum il vezi pe fool, si eu il vad de atata timp...cred k ai putea realiza cu usurinta Legendara manevra...iar "Manevra unui Star adevarat" ...ne vom antrena din greu! Leon: Fără întârziere ce vom termina spectacolul Demon Si Inger, vom merge sa ne antrenam...dar oare cunoaste cineva adevarata manevra? Fool: Este o singura persoana in viata care o cunoaste..si se afla in Europa...in Romania... Sora: Romania? Din cat stiu de acolo se trag cei mai buni atleti, acrobati Leon: Da...cat am fost in Franta a fost o fata care reusise sa faca Acrobatia Ingerului perfect, dar...a murit...intrun stupid accident de avion....am vazut-o la un spectacol clandestin..ia reusit...vazandune pe mine si sophie....si sa antrenat cu noi....si cu alt baiat....dar chiar si asa sophie era mai talentata ca ea... Sora: Leon...ai iubit-o nu? Leon: Nu. Sora! Cum sa crezi asa ceva? Sora: Aha! Voi fi cu ochii pe tine! Leon: Sora....dar a murit! Sora: Aha deci ai fost cu ea Leon:.... Fool: Nu ati vrea sa revenim? Sora: Da... in ce oras se afla acel domn? Fool: Este o doamna.. a fost un adevarat star..si mai este, la Bacau! Leon, Sora: O doamna? La Bacau? Un adevarat star? Kalos: Da! |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
Camy_star_kaleido
New member
![]()
|
Iti multumesc ca ma sustii Sora_Alina. Deja eram dezamagita ca nu se uita nimeni peste povestioara mea. Mi-ai mai ridicat moralul! Astept critici si de la altii in continuare!
![]() |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
Sora_Alina
Membru
![]()
|
Nai penru ce , dar de abia astep sa citesc continuarea.BRAVO
MULT SUCCES IN CONTINUARE |
||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Camy_star_kaleido
New member
![]()
|
cap 6 Kalos: Da! Leon: O cunosti pe aceasta doamna Kalos? Kalos: Da o cunosc...a fost cea mai mai buna acrobata, si anca mai este...Sophie a egalat-o, si acum si Sora o egaleaza. Leon: Sophie.... Sora, uitandu-se catre Leon: Dar daca stie de aceaste manevra, ne va ajuta, nu? Kalos: Da.....va va ajuta doar daca ii veti demoastra ca sunteti in situație sa faceti manevra! Sora: Si cum ii vom demonstra? Kalos: Asta ea va decide...dar vrau ca inainte sa faceti aceasta manevra sa realizati un spectacol de neuitat..."Demon si Inger". Acrobatia Ingerului combinata cu Legendara Manevra este un exercitiu greu, si nu veti avea sanse de reusita la Legendara Manevra daca Leon inca nu il vede pe Fool. Leon: Il vad! Recunosc ca mi se parea stupida ideea Sorei si a Laylei ca cica ar exista un spirit al scenei..Fool....dar m-am convins ca exista. Sora: Ce?...idee stupida? Fool: Deci eu sunt stupid... Kalos: Ganditi-va totusi la spectacolul care urmeaza...vreau sa fie cel mai bun! Sora, cu nostalgie in glas: Cel m,ai bun a fosta Lacul Lebedelor... Kalos: Deci consideri a nu vei putea face acrobatii mai frumoase si mai complicate ca Acrobatia Ingerului! Sora: aaa... Kalo: Daca asta crezi, nu vei fi in stare sa Faci Manevra unui Adevarat Star"! Deoarece un adevarat star nu gandeste astfel. Un adevarat star face pana si imposibilul pentru a crea spectacole cat ma bune! Un adevarat star face asta pentru public, si primeste in schimb aplauzele furtunoase ale aacestuia, cum a spus Layla inainte sa fac Legendara Manevra: " O fac pentru aplauze! Vreau aplauzele care imi fac rupul sa tremure de emotie!" Sora: Bineinteles ca voi face acrobatii si mai bune ca aceea! Si voi primi in schimb aplauzele publicului, si zambetele spectatorilor! Leon; Bineinteles ca o va face! Kalo in gand: Cata incredere poate sa aiba Leon in ea? Cat va mai dura pana se vor indoi unul de altul? Si pleca. Sora: Sa ne antrenam pentru Legendara Manevra! Leon: Da! Amandoi trecura cu brio de prima etapa din antrenament, cea cu flotarile, si celelalte. La a doaua etapa trebuiau sa prinda cate o bila. Sora cea cu greutatre lui Leon si Leon cea cu greutatea Sorei. Leon se descuraca din prima. Sora mai greu, dar reusi. Trecura la a treia etapa. Trebuiau sa se catere cu mana dreapta. Se dusera pe o stanca din Cape Mary. Ambii reusira acest exercitiu. Apoi urma sa isi faca avand si sa se impinga cu mana dreapta in stanca si sa se ridice cat mai sus. Reusira si acestea. Nu asa se antrenase ea cu Layla. In Marele Canion antrenamentul era cu mult mai serios. Kalos observa framantarile Sorei si planifica o calatorie in Marele Canion. Acrobatii nu stiau nimic de planurile lui Kalos. Trecura la ultima etapa. Trebuiau sa se sincronizeze la trapez si apoi sa sara, sa se impinga cu toata eficacitatea in trapez. Le reusira si acest exercitiu. Veni seara. Trecura saptamani intregi de antrenamente pentru Legendara Manevra Leon: Gata! Suntem pregatiti sa facem manevra. Sora: Da, suntem! Kalos intra in sala de antrenamente unde se aflau cei doi. Kalos: Maine la prima ora plecati cu mine in Marele Canion sa va antrenati pentru legendara manevra! Sora: Sefu'! Dar cine ne va tine locul la Kaleido Stage? Layla: Nu crei ca as fi in stare? Sora: Layla! Si sari in bratele ei. Yuri; Ce este Leon? Nu ai incredere in mine? Leon: Vezi sa u! Sora: Vor fi 4 vedete la Kaleido! Layla: Intocmai! Si Kalos a mai nfacut o surpriza chiar si pentru mine! Dupa ce iti vei termina numarul cu mine, vom face amandoua Legendara Manevra! Sora: Layla! Dimineata sosi repede. Se urcara in avion si plecara. Antrenamentul in Marele Camion era mult mai greu. Kalos ii antrena acum, swi era foarte sever. Dar pana la urma reusira tot si se intoarsera la Kaleido Stage. Toti ii intampinara cu mult drag. Layla abia astepta sa faca din nou Legendara Manevra cu Sora. Si Sora abia astepta. Si mai vroia sa faca si cu Leon manevra! Isi pusese toate sperantele in acest spectacol. Fool: Legendara manevra...acum vom vedea ce poate Sora...si daca este un adevarat star! Vom vedea dac va putea face anevra unui adevarat Star! Pe data viitore! Ja ne! |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
Sora_Alina
Membru
![]()
|
BRAVO a fost mega de abia astept sa pui urmatorul capitol .Tine-o tot asa .BRAVO
![]() |
||||||||||||
|
|||||||||||||
| Spre culmile iubirii |
|
Camy_star_kaleido
New member
![]()
|
cap7 Sora se simtea nemaipomenit. Abia astepta sa urce maine seara pe scena. Layla era fericita deoarece va face din nou Legendara Manevra alaturi de Sora. In acest spectacol avea rolul unei zane bune, care trebuia sa indrume ingerul spre culmile fericirii. May avea rolul unei zane rele, care face tot posibilul sa inlature ingerul de langa demon(Leon) ca sa ramana cu el. Pana la urma, ingerul si demonul se vor indragosti unul de celalalt. Ingerul ii va purifica sufletul...atunci vor face phoenixul de aur(Leon si Sora).... doar un inger si un demon pot face acrobatia ingerului... niciodata nu se va putea daca vor fi la fel amandoi.....vor face acrobatia ingerului, semnificand dragostea demonului pentru inger. Zana cea buna si ingerul( atunci vor face Layla si Sora acrobatia ingerului) ii vor demonstra zanei rele ca nu demonul este adevarata ei dragoste. Zana cea rea va intelege si se va indragosti de un print ( Yuri ), vor face impreuna spirala demonului. Apoi zana buna indeplinindu-si misiunea fata de inger va muri. Spectacolul se va termine cu imbratisarea dintre Leon si Sora. Leon era linistit. Astepta cu nerabdare pectacolul. Isi amintea cum o cunoscuse pe Sora, cum reusi sa faca singur un intreg spectacol. Apoi isi aminti cum ea parasise Kaleido Stagepentru ca pierduse la festivalul din Franta. Isi aminti cum ea se intoarse plina de vise noi. In minte ii trecu secventa in care Sora refuza sa urce pe scena, deoarece ea nu dorea sa se lupte pentru ea, si cum il refuzase pe el ca partener. Apoi isi aminti de spectacolul Lacul Lebedelor. Leon se ridica de pe scaunul pe care statea. Se indrepta catre o camera....Layla il observa si il opri: Layla: Leon! Leon: Layla.... Layla: Te duci la Sora, nu? Leon: Layla! Layla: Nu intelegi? O pui in pericol! Leon: Ha... Layla: Nu o rani daca o iubesti...nu o rani....o cunosc pe Sora....dragostea ta o poate ucide.. Leon: Ce? Layla: Scena este visul ei..si tu esti visul ei, dar pe ea scena o cheama....o vrea. Leon: Si eu o vreau! Layla: Nu este un joc de copii, Leon! Leon: Nu stii ce e iubirea! Layla: Nu esti in masura sa spui asa ceva...stiu ce e iubirea... Leon: Dupa ce a murit Sophie, m-am inchis in mine, apoi a aparut Sora, si mi-a luminat viata! Layla: Nu stii ce faci! Nu o fa sa se accidenteze maine! Nu te du la ea acum! Leon: Suntem parteneri pe scena...trebuie sa vorbim! Layla: Ce sa vorbiti? Leon: Nu intelegi! Layla: Gandeste-te la ce ti-am spus! Leon: Stai! De ce sa se accidenteze Sora? Layla: O cunosc bine pe Soa! Nu se poate concentra cand este afectata psihic...chiar daca o va bucura vizita ta, se va gandi mereu la tine, si o va deruta! Leon: Seară Buna! Layla: Gandeste-te de doua ori inainte sa faci ceva! Noapte Buna! Leon se indrepta catre camera lui. Ajunse. Se aseza pe pat. Leon: Sora.... Sora se afla in camera ei. Fool: tiu ceva care s-ar pute sa te ajute maine! Sora: Spune Fool! Fool: Inainte ca maine sa va dau aprobarea, daca va voi da....puteti face un dus in trei...tu Leon si Layla.. ma poti primi si pe mine! aaaaaa... Soraaaaaaaaaa lasa-ma Fool se afla prins intr-un sertar acum, iar Sora se afla la dus! Isi spuse in minte: " Maine cu Leon voi face un spectacol perfect, si o voi readuce pe Layla in gloria de altadata...da! Va fi minunat...va incalzi sufletele oamenilor! Pe fata Sorei aluneca o lacrima cristalina de bucurie. Layla se afla in camera ei. Se gandea la conversatia cu Leon: "eon: Nu stii ce e iubirea! Layla: Nu esti in masura sa spui asa ceva...stiu ce e iubirea..." Layla: Iubesc! Iubesc din toata fiinta mea...dar....Fool! Te vad din nou! Fool: mNu ai putut renunta la scena! Ma vezi...inseamna ca esti menita sa faci Legendara Manevra, si chiar mai mult de atat! Layla: Fool! Fool: Deci toata omenirea e infragostita la Kaleido Stage! Layla: Ce? Eu...nu.... Fool: Ba da! Layla:Asa este... Fool: Leul se afla in lumina, straluceste mai tare ca niciodata...la fel si Sagetatorul, scorpionul a readus-o pe Sora la lumina, insa el cade...cade si mai adanc in strafundurile intunericului. Layla: Este oare Leon pregatit pentru ziua de maine? Fool: Viitorul si prezicerile mele pot fi schimbate Layla! Layla: Da! Sora in camera ei: Abia astept premiera de maine! Dar oare Sora va reusi atat de mult intr-un solitar spectacol? Este oare ea un adevarat Kaleido Star? Toate astea in urmatorul capitol...in capitolul 8! Pe data viitoare! Ja ne! |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
Sora_Alina
Membru
![]()
|
SUPER,nu mai am rabdare . TE ROG SA SCRI SI CAP 8. BRAVO!!
|
||||||||||||
|
|||||||||||||
| Spre culmile iubirii |
|
||
|

Sora_Alina