Pagina de start a forumului The World of A true Kaleido Star! The world of a true Star!

The World of A true Kaleido Star! The world of a true Star!
Raspunde la subiect
Leon Oswald
Yoko
Administrator
Administrator
Yoko
Data inscrierii: 10/Ian/2007
Raspunde cu citat (quote)
Nume: Leon Oswald
Ani: 20
Zodie: Scorpion
Tara natala: Franta
Familie: O sora (a murit intr-un accident)

Unul drinte cei mai misteriosi acrobati de la Kaleido Star. A avut odata o sora pe nume Sophi care a murit din cauza lui Yuri. Acum de fiecare data cand o vede pe Sora crede ca e Sophi. Din cauza ei Leon era sa moara. Totul s-a intamplat intr-un spectacol de la Kaleido star, cand Leon juca Romeo si Julieta(altfel decat au jucato Yuri si Layla) cu May. Sora statea undeva sus si arunca cu flori. Leon si-a dat seama ca cineva era acolo. Sa urcat si el sus si a luato pe Sora sa faca acrobatia cu ea. Au continuat putin apoi Sora a plecat pe alt trapez iar leon, crezand ca e Sophi sa aruncat dupa ea si a cazut....parte rea era ca nu era nici plasa de protectie
Vezi profilul utilizatoruluiTrimite mesaj privat
shopie_angel
Vizitator

foarte adevarat dar leon o iubea foarte mult pe shopie.cand a murit lui leon i sa frant inima insa a vrut sa isi implineasca promisiunea facuta lui shopie.in sora a vazut iubirea si agilitatea sorei sale.cand leon a jucat romeo si julieta a vrut sa vada de ce este in dispoziție sora si daca poate devenii partenera lui in angel skil.cand a vazuto pe sora sarind de pe trapez i sa parut ca e shopie si a vrut sa mearga dupa ea insa...a cazut.
in fine sper ca sa inteles ce am scris :-D
beauty_angel
New member
New member
beauty_angel
Data inscrierii: 04/Mar/2007
Cum??o acuzati pe Sora fiindca Leon era sa moara?? :'-( :weep: I cant belive ..ahm pliis nu exagerati stiu ca leon arata destul de batran insa nici chiar 20 18-19 mai sigur 19 in +daca leon are 20 si yuri are 20 :closedeyes: Leon e personajul meu masculin preferat..insa nu era sa moara din cauza lui sora...desi sora se simtea vinovata
Yuri_Killian_4ever
New member
New member
Yuri_Killian_4ever
Data inscrierii: 24/Ian/2008
Fara suparare da ' kre ca era mai bn dak leon murea atunci ... fara supy da ' tipu ' mi se pare fff enervant . se da atat de mare si tare ... :-D :-P
In plus dak murea cam nimeni nu il plangea ( in afar ' de Sora ji poate ji celelalte fete )
Leon Oswald
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
Ora este GMT + 2 ore  
Pagina 1 din 1  

Raspunde la subiect