![]() |
| Leon Oswald |
|
shopie_angel
Vizitator
|
foarte adevarat dar leon o iubea foarte mult pe shopie.cand a murit lui leon i sa frant inima insa a vrut sa isi implineasca promisiunea facuta lui shopie.in sora a vazut iubirea si agilitatea sorei sale.cand leon a jucat romeo si julieta a vrut sa vada de ce este in dispoziție sora si daca poate devenii partenera lui in angel skil.cand a vazuto pe sora sarind de pe trapez i sa parut ca e shopie si a vrut sa mearga dupa ea insa...a cazut.
in fine sper ca sa inteles ce am scris ![]() |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
beauty_angel
New member
![]()
|
Cum??o acuzati pe Sora fiindca Leon era sa moara??
I cant belive ..ahm pliis nu exagerati stiu ca leon arata destul de batran insa nici chiar 20 18-19 mai sigur 19 in +daca leon are 20 si yuri are 20 Leon e personajul meu masculin preferat..insa nu era sa moara din cauza lui sora...desi sora se simtea vinovata |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
Yuri_Killian_4ever
New member
![]()
|
Fara suparare da ' kre ca era mai bn dak leon murea atunci ... fara supy da ' tipu ' mi se pare fff enervant . se da atat de mare si tare ...
In plus dak murea cam nimeni nu il plangea ( in afar ' de Sora ji poate ji celelalte fete ) |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
| Leon Oswald |
|
||
|

I cant belive ..ahm pliis nu exagerati stiu ca leon arata destul de batran insa nici chiar 20 18-19 mai sigur 19 in +daca leon are 20 si yuri are 20
Leon e personajul meu masculin preferat..insa nu era sa moara din cauza lui sora...desi sora se simtea vinovata